Lapin LaNu-verkostopäivä Rovaniemellä 20.11. 

Tervetuloa viettämään inspiroiva vertaisoppimisen päivä yhdessä muiden Lapin kirjaston lasten- ja nuorten kirjastotyötä tekevien kanssa! 

Aamupäivä kuluu vinkkariporinoissa parhaita vinkkitärppejä jakaen ja iltapäivän osuudessa ideoidaan ja suunnitellaan, millaisia tarinasalkkuja voisimme kehittää. Tarinasalkut tarjoavat tarpeistoa elämyksellisiin satuhetkiin. Toiveena on, että mahdollisimman moni Lapin kirjasto tuottaa yhden tarinasalkun, ja salkut olisivat varattavissa myös muihin Lapin kirjastoihin. Parhaassa tapauksessa kaikilla olisi käytössään yhteensä 21 erilaista tarinasalkkua. Salkut tuskin tulevat valmiiksi yhden iltapäivän aikana, mutta suunnitteluprosessi on hyvä laittaa käyntiin yhdessä ideoiden

Lounaan jälkeisenä välipalana Sammakkoprinssi ja muita satuja -nukketeatteriesitys Rovaniemen lanu-kirjastonhoitajien tuotantona.

AKE Lappi tarjoaa osallistujille aamun ja iltapäivän kahvitteluhetket.

Verkostopäivä järjestetään Rovaniemen pääkirjaston isossa kokoushuoneessa (Jorma Eton tie 6).

Ilmoittaudu tästä 12.11. 2023 mennessä.  Ei etäosallistumismahdollisuutta.

Lisätiedot: sanna.haakana@rovaniemi.fi

Ohjelma

9.30 – 10 Aamukahvit

10 – 12 Vinkkariporinat: Tutustumista & vertaisvinkkausta.  Varaudu ottamalla mukaan yksi lanu-kirja, jonka vinkkaat muille – tai varuilta pari, jos tulee päällekkäisyyksiä. 

12 – 13 Lounas (omakustanteinen)

13 -13.30   Sammakkoprinssi ja muita satuja -nukketeatteriesitys. Esiintyjinä Rovaniemen kaupunginkirjaston kirjastonhoitajat Aarni Harvala ja Laura Herva.

13.30 – 15.45  Kirja astuu ulos salkusta – Tarinasalkun ideointiriihi. Miten käsitellä kirjallisuuden sisältöjä elämyksellisesti? Voisiko kirjaan liittyvien elementtien avulla saada uusia syvyyksiä esim. satutunneille? Suunnitellaan tarinasalkkuja elämyksellisiin satuhetkiin. Iltapäiväkahvit nautitaan työskentelyn lomassa.

Lapin LaNu-verkostopäivä Rovaniemellä 20.11.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *