Positiivisen psykologian verkkokurssi 2022

AKE Lappi ja Tietoisesti (www.tietoisesti.fi) järjestävät vuonna 2022 positiivisen psykologian verkkokurssin Lapin kirjaston henkilökunnalle. Idea tähän syntyi alueelta – kiitos siis siitä!

Verkkokurssilla pyritään lisäämään työntekijöiden työhyvinvointitaitoja, ja vastaamaan tällä tavalla vuoden 2020 osaamiskartoituksessa ilmenneeseen vajeeseen tällä osa-alueella. Lapin kirjaston strategiaa ajatellen verkkokurssikokonaisuus istahtaa kohtaan C, Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö.

Verkkokurssin infotilaisuus järjestetään torstaina 20.1.2022 klo 13-14 Zoomissa – kalenterikutsun lähetän tänään jo kalentereihin merkattavaksi, Zoom-kutsu lähetetään tammikuun alussa. Positiivisen psykologian teemoihin syvennytään myös AKE Lapin Työhyvinvointiwebinaarissa maanantaina 14.3.2022.

Suoritusaikaa kurssille on huikeat 2 vuotta ensimmäisestä kirjautumisesta, eli kurssia voi käydä läpi omaan tahtiin, kiireettä ja suoritusvapaasti. Kurssi käynnistyy infotilaisuuden jälkeen, tammikuun loppupuolella ja ilmoittautuminen kurssille avataan tammikuun alussa. Liitteessä vielä tarkempaa infoa verkkokurssin sisällöstä.

Verkkokurssin vetäjän Viena Loire-Pohjakallion terveiset Lapin kirjastolaisille:

Lämpimästi tervetuloa torstaina 20.1. klo 13.00 kuulemaan, mitä positiivisen psykologian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokurssi voisi tarjota juuri sinulle. Tunnin aikana käymme lyhyesti läpi mitä positiivinen psykologia tarkoittaa, mitä se tutkii ja miksi se tutkii sitä mitä se tutkii. Infotilaisuudessa tutustumme verkkokurssin sisältöön ja erityisesti sen antiin juuri sinulle.

Tietoisesti-verkkokurssi sisältää yhdeksän eri moduulia, joista jokainen on todellinen aarreaitta tutkittua tietoa hyvinvointiimme vaikuttavista tekijöistä höystettynä innostavilla ja oivalluttavilla tehtävillä ja lisämateriaaleilla. Kurssin voi suorittaa juuri itselleen sopivaan aikatauluun ja kouluttajan tuki on aina saatavilla.

Tule kuulemaan lisää ja anna vuoden 2022 olla sinulle voimaannuttava ja innostava matka oman itsesi ja oman hyvinvointisi äärelle!