AKEn järjestämät koulutukset

Opimme työssä asiakkaita, organisaatiota, työyhteisöä ja itseämme varten. 

Koulutukset listana

Libopin sisällöt ja mahdollisuudet tutuiksi!

Liboppi-aamupäivä esihenkilöille ja johtajille on 20.9. Aamupäivä sisältää kirjastolaisille suunnatun täydennyskoulutusvalikoiman esittelyn, asiantuntijapuheenvuoron henkilöstön motivoinnista sekä nuorten kohtaamiseen tehtyjen materiaalien esittelyn.
ilmoittaudu

Pohjoisen esihenkilöpäivät 4.-5.9.2024 Kalajoella

Tule verkostoitumaan Kainuun, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan yleisissä kirjastoissa esihenkilöinä tai työnjohdollisessa asemassa toimivien kanssa. Esihenkilöpäivien aiheena jatkuu positiivinen johtaminen. Key note -puheenvuoron saamme viestintäalan asiantuntijalta sekä tietokirjailijalta Laura Nurmelta. Varsinaisen ohjelman jälkeen jatkamme tutustumista illallisen ja vapaamuotoisen ohjelman parissa.
tulossa syksyllä

Positiivinen organisaatio

Tule mukaan Positiivinen organisaatio -työyhteisövalmennukseen. Tarjolla on oivalluksia ja keinoja, joiden avulla saat ammattitaitosi paremmin käyttöön, voit toimia joustavasti muutostilanteissa ja aina omasta hyvinvoinnista huolehtien. Valmentajat ovat Resis Oy:n Hanna Ikonen ja Mari Granholm.
Tulossa syksyllä

Pohjoisen eKirjaston e-aineistot Libopissa

Opit käyttämän kirjaston e-aineistopalveluja ja niiden sovelluksia sekä tunnet millaisia sisältöjä niistä löytyy. Kurssi löytyy kirjoittamalla hakukenttään kurssin nimi Pohjoisen eKirjaston e-aineistot tai osa siitä, esim. eKirjasto.
avoin kaikille

Kirjastojen yhteiset kurssit Libopissa

Liboppi on kirjastoammattilaisille tarkoitettu oppimisalusta. Jos Liboppi ei ole aiemmin tuttu tai tarvitset kertausta Libopin käyttöön, apua löytyy kyllä. Kaikille avoimet Liboppi-kurssit ja linkkejä käytön opastukseen löytyvät lue lisää -linkistä.
avoin kaikille

Positiivisen psykologian verkkokurssi

Kurssilla lisätään henkilöstön työhyvinvointitaitoja. Suoritusaikaa kurssille on huikeat 2 vuotta ensimmäisestä kirjautumisesta, eli kurssia voi käydä läpi omaan tahtiin, kiireettä ja suoritusvapaasti.
käynnissä

Mentorointiohjelma kirjastoille – Tuo tullessas, vie mennessäs

Tätä kirjastolaiset suosittelevat! Tapaamisissa saat kirjastosi arkeen tukea ja vertaisoppia eri puolilta Suomea. Keskeisiä teemoja ovat hiljainen tieto, osallisuus, viestintä, itsensä johtaminen ja yhteistyö.
käynnissä

Positiivisen johtamisen koulutus

Ohjelman aikana osallistujat saavat laajan ja kattavan ymmärryksen positiivisen johtamisen osatekijöistä, viitekehyksistä ja työkaluista, joita sovelletaan omaan työyhteisöön pienten kehittämistoimenpiteiden avulla.
käynnissä

Koulutukset listana