Asiakkaiden näkymä Lapin kirjastoon

Lapin Finnassa on julkaistu Kehitä kirjastoa -sivu pohjoisen kirjastojen asiakaskunnan toiveiden pohjalta. Sivulle on koottu Lapin kirjaston asiakkaiden osallistamiseen liittyvät asiat. Sivulta vierailija löytää helposti samasta paikasta kirjaston palautelomakkeen, asiakaspalvelulta usein kysytyt kysymykset, kirjaston uutisia ja myös kuntien muita palaute- ja osallistumiskanavia.  Jaa asiakkaille kirjanmerkkejä, joissa on qr-koodi sivulle. Tulostettavat julisteet ja pinssipohjat löydät kohalapin Drivesta. 

Kiitoksia on mukava jakaa ja palautetta on tärkeää kerätä

Kohassa voit naputella asiakkaalta saadut kiitokset tai muun suullisen palautteen yläpalkin kohdasta Asiakkaan palaute (tai tällä samalla lomakkeella tästä). Kysymme neljännesvuosittain kirjastoilta sähköpostilla päivitettävää Kehitä kirjastoa -sivulle. Laita siis kirjastosi uutisia ja kuntien palaute- ja osallistumiskanavia muistiin sitä varten tai lähetä ne Lapin Koha-tuen sähköpostiin.

Kehitä kirjastoa -sivu on suunniteltu ja toteutettu Rovaniemen ja Oulun kaupunginkirjastojen yhteishankkeessa ”Kehitä kirjastoa – Pohjois-Suomen virtuaalinen osallistamisalusta asiakkaille” (2022, VM). Pohjoisen kirjastot ovat Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin kirjastot. 

Lisätiedot, palautteet ja sisältöideat Kehitä kirjastoa -sivusta Finna-työryhmälle. Yhteystiedot Ota yhteyttä.