Hyllyvarausten poiminta Lapin kirjastossa

Ohjetta päivitetty 26.10.2020

1. Varauksen noutopiste on omassa kunnassa:
    -> teos on hyllyssä kirjastossa, joka on varauksen noutopiste – tämä kirjasto etsii

2. Noutopiste ei ole omassa kunnassa: varauksia etsitään kirjastoissa tässä järjestyksessä:

3.   Rovaniemen pääkirjasto

4.   Rovaniemen muu kirjasto
  5.   Mikä tahansa muu kunnan pääkirjasto
  6.   Mikä tahansa muu kunnan toinen kirjasto

7. Jos varattua teosta ei löydy poimintavuorossa olevasta kirjastosta, nide / niteet merkitään kadonneiksi vuorokauden kuluessa, ks. kuva.

Nide merkitään kadonneeksi Kohassa valitsemalla niteen yläpidosta alasvetovalikosta Kadonnut-tila.

Jos varauksen noutopiste on Ylitornion tai Pellon kirjasto
Varausta haetaan hyllystä ensin Ylitornion tai Pellon kirjastosta.
Jos varattua teosta ei ole näissä kirjastoissa, pätee normaali hyllyvarausten etsimisjärjestys.

Jos varauksen noutopiste on Muonion tai Enontekiön kirjasto tai Yhteispohjoismainen auto
Varausta haetaan hyllystä ensin näistä kirjastosta tai autoista.
Jos varattua teosta ei ole näissä kirjastoissa tai autossa, pätee normaali hyllyvarausten etsimisjärjestys.

Hyllyvarausten poimintaohje

Hakutulokset “Hyllyvarausten poimintaohje