AKE-kirjastot järjestivät 12.1.2023 valtakunnallisen Liboppi-päivän, jossa tutustuttiin erilaisiin oppimistapoihin Libopissa sekä kuultiin vertaisoppimisesta. Etänä Zoomissa toteutettava päivä oli jaettu kahteen osioon: Aamupäivällä tutustuttiin eri oppimisen muotoihin, iltapäivällä oli mahdollisuus saada käytännön opetusta Liboppiin kirjautumisessa sekä muodostaa opintopiirejä kiinnostuksen mukaan. Aamupäivän luentovieraana oli Piia Keihäs eOppimiskeskuksesta, joka kertoi opintopiireistä vertaisoppimisen välineenä erityisesti verkkoympäristössä. Päivän juontajana toimi Libopin sisällöntuotantovastuuseen siirtyvä AKE Porvoo.

Lisää tietoa ja päivän ohjelma luettavissa Ammattikalenterista. 

Valtakunnallinen Liboppi-päivä – Opintopiirit ja yhteisöllinen oppiminen
Merkitty:            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *