Vuosittainen Lapin kirjastopäivä järjestetään vuonna 2019 Inarissa Saariselällä. Koulutuspäivän pääpaino on Lapin kirjastojen kuulumisissa ja verkostoitumisessa. Myös kansallinen kirjastotoiminta kiinnostaa: Rauha Maarno ja Ville Vaarne Suomen Kirjastoseurasta tulevat kertomaan, miten saadaan ystäviä, menestystä, vaikutusvaltaa. Finlandia-Junior -ehdokkaanakin ollut rovaniemeläinen kirjailija ja kirjastoammattilainen Riina Mattila paljastaa, miksi hänestä ei koskaa tule Mirkka Rekolaa.

Lapin kirjastopäivä pidetään vietetään Santa’s Hotel Tunturin Urupää-kokoustilassa. Päivän ohjelma alkaa kello 13. Lapin AKE tarjoaa Lapin kirjastopäivän iltapäiväkahvitHelmihumaus:

Helmihumausta vietetään Tunturihotellin ravintolassa kello 19 alkaen.Iltaan kuuluu runsas illallisbuffet sekä Inarin kunnan tarjoama alkoholiton alkudrinkki. Ruokailun jälkeen jatkamme iltaa vapaasti seurustellen. Toivottavasti saamme myös jotain yllätysohjelmaa!

Mukavaa Lapin kirjastopäivää ja Helmihumausta! Nähdään Saariselällä!

Lapin kirjastopäivä ja Helmihumaus 15.2.2019
Merkitty:        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *